Metodă PDCA (Plan-Do-Check-Act), cunoscut si sub numele de ciclul de Deming, se referă la conceptul de îmbunătătirea permanentă și este fundamentul a Normei UNI EN ISO 50001: standardul internațional de referință pentru dezvoltarea sistemelor de evoluție a industriei existente şi viitoare în domeniul energiei și al producției.

A decide care factori de proces industrial pot fi îmbunătățiți și în același timp au cel mai înalt nivel de rentabilitate, reprezintă o alegere semnificativă care trebuie susținută cu instrumente de evaluare exacte și punctuale. Strategii care nu se limitează la intervenții individuale însă orientate către dezvoltările viitoare, în concordanță cu obiectivele a Industriei 4.0, alei IT, a economiei circulare și ale protecția mediului prin reducerea emisiilor de CO2 și carbon footprint a produsului.

OraSoft asigură un sistem testat, deschis, scalabil, imbunătățit, interacționat cu platformă IT a site-ului eficient și accesibil printr-un portal web vizibil de la distanță.