OraSoft este o companie dinamică și în continuă evoluție, ale cărei pietre fundamentale sunt seriozitatea și competența.
Este condus de o echipă care se mândrește cu profesionalism consolidat, care va oferi spațiu tinerilor ambițioși și care merită, precum
și unor figuri cu mare experiență.

Posturi vacante în prezent:

            • Inginer pentru activitate tehnico-comercială
              Persoana căutată va efectua cercetări pentru clienții potențiali pentru OraSoft, interfațând cu aceștia și analizând necesarul de inginerie a instalațiilor și de economii de energie. Pe baza analizelor, va elabora și va propune planurile de intervenție.
            •  Manager de marketing
              Căutăm absolvenți în economie, științe ale comunicațiilor sau calificări echivalente. Persoana se va ocupa de căutarea activă a noilor clienți și de menținerea relațiilor cu aceștia. În plus, va fi sarcina sa să pregătească analizele de piață și să participe la întâlniri cu clienții actuali și viitori. El va lucra pentru promovarea unei imagini eficiente a companiei.

Zona de lucru:
– România
– Țările de Est
– Europa Centrală

Dacă sunteți interesat de una dintre pozițiile disponibile în prezent sau doriți să trimiteți o cerere spontană, trimiteți un e-mail complet al datelor și CV-ului dvs. la info@orasoftsrl.com specificând poziția dorită în subiect, sau completați formularul de mai jos. Vă vom contacta în caz de rezultat pozitiv sau negativ.